Recept pro domácí pekárnu, ve které necháme zpracovat a vykynout těsto. Domácí chléb pak následně pečeme v troubě.
1 lžička | cukr |
1 lžička | ocet |
3.3 dl | voda |
1 lžíce | olivový olej |
400 g | hladká mouka |
1.5 lžičky | sušené droždí |
100 g | žitná mouka |
1.5 lžíce | bramborová kaše v prášku |
2 lžíce | sušená červená paprika |
2 lžičky | himalájská sůl |
na potření | |
---|---|
máslo | |
slaná voda |
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena