Domácí ovocný punč

45 min | nápoj | 4 porce | žádná kuchyně | recept zobrazen: 2628x
Něco speciálního na zahřátí v chladných podzimních dnech. Tento recept má u nás vždy velký úspěch.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na kousky. Pomeranč oloupeme a také pokrájíme.

Kousky jablek a pomeranče dáme do pekáče, přidáme rozinky, cukr, rum, citronovou šťávu, koření a promícháme.

Směs pečeme 30 minut v předehřáté troubě při 200 °C. Potom směs přendáme do hrnce, vlijeme vroucí vodu, červené a portské víno, necháme přejít varem a podáváme. Pokud nemáme portské víno, svůj účel splní i červené víno.

Domácí ovocný punč podáváme horký a ozdobený křížalami.

lumik autor receptu:

Domácí ovocný punč

Počet přidaných receptů: 258

Ingredience

na porce
Vaše cena 10799 běžně 22977 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Domácí ovocný punč

Recept se nachází v 22 kuchařkách
lumíkova kuchařka
lumik
lumíkova kuchařka 384 receptů
majdasi
majka-kuchařka 645 receptů
Tetino pitíčko
veraricna
Tetino pitíčko 1102 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Domácí ovocný punč

Přidat příspěvek k receptu Domácí ovocný punč
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept