Domácí mlska

15 min | dezert | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 401x
Recept na lahodnou krémovou svačinu pro děti.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Do mísy dáme měkký tvaroh, pařížskou šlehačku a přidáme podle chuti cukr. Vše elektrickým šlehačem ušleháme do zhoustnutí a hotový krém dáme do ledničky vychladit.

Domácí mlsku podáváme ke svačině jen tak samotnou nebo s pečivem.

autor receptu:

Domácí mlska

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Domácí mlska

Recept se nachází v 24 kuchařkách
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4092 receptů
zjirousek
Dezert 632 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Domácí mlska

Přidat příspěvek k receptu Domácí mlska
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Běhání jako sport, zábava i relax

    Běhání jako sport, zábava i relax

    Hned z jara je potkáváme všude - na silnicích, na lesních a polních cestách. Nepotřebují ke své vášni žádný nástroj ani pomůcku. Ano, jsou to běžci. Běh je u nás hned po cyklistice druhým nejoblíbenějším sportem. Prodlužuje délku života, snižuje vysoký krevní tlak, nadváhu, posiluje celkovou kondici, imunitu a paměť a zmírňuje deprese. Více než polovina běžců se svojí zálibě věnuje 2 - 3x týdně a mluvíme-li o zálibě, není to vždy tak zcela přesné - často začínáme běhat kvůli nedostatku pohybu a hlavně pro potřebu zhubnout. Častěji potkáváme na provizorních běžeckých trasách ženy.

  • Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Průjmové onemocnění je jednou z nejčastějších letních zdravotních komplikací. Může se týkat cestovatelů do zahraničních zemí (zejména mimoevropských), ale není ojedinělé ani na cestách po naší republice a výjimečně i po vlastním grilování doma na zahradě. Letní teploty jsou pro mnohé z nás sice příjemné, ale nahrávají také množení bakterií zejména v potravinách, ale také třeba i ve vodě.




přidat nový recept