Domácí mátová limonáda

20 min | nápoj | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 13967x
Recept na rychlou limonádu z čerstvé máty.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Z máty obereme lístky. Ty očistíme, opereme a osušíme. Pak je rozdrtíme v troše vody.

K drcené mátě přidáme zbylé suroviny podle chuti a důkladně promícháme, aby se cukr rozpustil.

Domácí mátovou limonádu vychladíme a můžeme podávat. Podle chuti můžeme vodu nahradit sodou.

autor receptu:

Domácí mátová limonáda

Počet přidaných receptů: 55

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Domácí mátová limonáda

Recept se nachází v 94 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
zdegross
staré recepty 3816 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Domácí mátová limonáda

Přidat příspěvek k receptu Domácí mátová limonáda
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept