Domácí jablečná přesnídávka Petra

Recept na jednoduchou domácí přesnídávku pro malé děti.
Komentáře receptu 23
Uvařil jsem to (Recept vařilo 11 lidí)


Postup přípravy receptu

Oloupaná, nakrájená a omytá jablka rozvaříme ve vodě s cukrem. Pak odstavíme z plotýnky a rozmixujeme tyčovým mixerem.

Dáme zvlášť do hrnce 3/4l vody, 2 vanilkové cukry a dva vanilkové pudinky. Promícháme a povaříme podle návodu asi 2 minuty. Potom smícháme pudink s jablky dohromady.

Domácí jablečnou přesnídávku dáváme do malých skleniček a sterilujeme 20 minut na 80 °C .

autor receptu:

Domácí jablečná přesnídávka Petra

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Domácí jablečná přesnídávka Petra

Recept se nachází v 151 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5991 receptů
ZAVÁRANIE, KONZERVOVANIE
KDI
ZAVÁRANIE, KONZERVOVANIE 369 receptů
Monicka-sk
domácí výroba 87 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Domácí jablečná přesnídávka Petra

Celkový počet komentářů u receptu: 23
  • Přesnídávka Libor 10.10.2015 19:03:29

    Právě dělám druhou várku. První byla na zkoušku a protože všem chutnala, tak jí dělám z většího množství

    • Re: Přesnídávka Petra 05.11.2015 18:15:09

      Zeptám se...kolik tak skleniček je z těch 3kg jablek?? Chystám se na ní, tak abych věděla kolik skleniček sehnat :) Díky

  • do kdy spotřeba zuzana krchova 08.10.2015 15:50:42

    Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat,do kdy je třeba přesnídávky spotřebovat.děkuji za info.

  • Komentář k receptu Domácí jablečná přesnídávka Petra sara (tecka) plecita 05.10.2014 22:43:50

    recept úžasný, přesnídávka je opravdu výborná.... jen doporučuji nejdříve ochutnat jablíčka :) pokud nejsou vysloveně kyselejší dala bych méně cukru :) ale je to o chuti každého :) jinak přesnídávka super - zítra jdu na druhou dávku :-D

    • Re: Komentář k receptu Domácí jablečná přesnídávka Petra zapecka 06.10.2014 10:05:13

      Jsem ráda, že se recept líbí, s cukrem máte pravdu, záleží na sladkosti jablíček. Tak ať chutná hlavně dětem.

  • jablečná domácí přesnídávka Květoslava Míčová 27.10.2013 15:48:23

    vynikající recept,dnes jsem zkusila a nad míru jsem spokojená,jen jsem přidala cukr podle svého,skvělé, mohu jen doporučit

  • Komentář k receptu Domácí jablečná přesnídávka Petra Elis 19.10.2013 08:55:05

    Dobrý den,
    můži se zeptat na množství jablek? ta dávka 3kg jsou před vykrájením a oloupáním nebo už po? :)
    Děkuji...

  • Komentář k receptu Domácí jablečná přesnídávka Petra Andrea 07.10.2013 20:41:54

    Nejlepší možná přesnídávka na světě. Vyrostla jsem na ní a včera jsem ji ve svých 33 letech uvařila pro svého drahého, mohl se utlouct, jak říkávala moje maminka. Je jí hromada, tak se těším na zimní mlsání :-)

Celkový počet komentářů: 23
Nalezeno receptů: 23
|< << 123 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Domácí jablečná přesnídávka Petra
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Běhání jako sport, zábava i relax

    Běhání jako sport, zábava i relax

    Hned z jara je potkáváme všude - na silnicích, na lesních a polních cestách. Nepotřebují ke své vášni žádný nástroj ani pomůcku. Ano, jsou to běžci. Běh je u nás hned po cyklistice druhým nejoblíbenějším sportem. Prodlužuje délku života, snižuje vysoký krevní tlak, nadváhu, posiluje celkovou kondici, imunitu a paměť a zmírňuje deprese. Více než polovina běžců se svojí zálibě věnuje 2 - 3x týdně a mluvíme-li o zálibě, není to vždy tak zcela přesné - často začínáme běhat kvůli nedostatku pohybu a hlavně pro potřebu zhubnout. Častěji potkáváme na provizorních běžeckých trasách ženy.

  • Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Průjmové onemocnění je jednou z nejčastějších letních zdravotních komplikací. Může se týkat cestovatelů do zahraničních zemí (zejména mimoevropských), ale není ojedinělé ani na cestách po naší republice a výjimečně i po vlastním grilování doma na zahradě. Letní teploty jsou pro mnohé z nás sice příjemné, ale nahrávají také množení bakterií zejména v potravinách, ale také třeba i ve vodě.




přidat nový recept