Domácí jablečná přesnídávka Petra

Recept na jednoduchou domácí přesnídávku pro malé děti.
Komentáře receptu 20
Uvařil jsem to (Recept vařilo 9 lidí)


Postup přípravy receptu

Oloupaná, nakrájená a omytá jablka rozvaříme ve vodě s cukrem. Pak odstavíme z plotýnky a rozmixujeme tyčovým mixerem.

Dáme zvlášť do hrnce 3/4l vody, 2 vanilkové cukry a dva vanilkové pudinky. Promícháme a povaříme podle návodu asi 2 minuty. Potom smícháme pudink s jablky dohromady.

Domácí jablečnou přesnídávku dáváme do malých skleniček a sterilujeme 20 minut na 80 °C .

autor receptu:

Domácí jablečná přesnídávka Petra

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Domácí jablečná přesnídávka Petra

Recept se nachází v 142 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
ZAVÁRANIE, KONZERVOVANIE
KDI
ZAVÁRANIE, KONZERVOVANIE 265 receptů
Monicka-sk
domácí výroba 83 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Domácí jablečná přesnídávka Petra

Celkový počet komentářů u receptu: 20
  • Komentář k receptu Domácí jablečná přesnídávka Petra sara (tecka) plecita 05.10.2014 22:43:50

    recept úžasný, přesnídávka je opravdu výborná.... jen doporučuji nejdříve ochutnat jablíčka :) pokud nejsou vysloveně kyselejší dala bych méně cukru :) ale je to o chuti každého :) jinak přesnídávka super - zítra jdu na druhou dávku :-D

    • Re: Komentář k receptu Domácí jablečná přesnídávka Petra zapecka 06.10.2014 10:05:13

      Jsem ráda, že se recept líbí, s cukrem máte pravdu, záleží na sladkosti jablíček. Tak ať chutná hlavně dětem.

  • jablečná domácí přesnídávka Květoslava Míčová 27.10.2013 15:48:23

    vynikající recept,dnes jsem zkusila a nad míru jsem spokojená,jen jsem přidala cukr podle svého,skvělé, mohu jen doporučit

  • Komentář k receptu Domácí jablečná přesnídávka Petra Elis 19.10.2013 08:55:05

    Dobrý den,
    můži se zeptat na množství jablek? ta dávka 3kg jsou před vykrájením a oloupáním nebo už po? :)
    Děkuji...

  • Komentář k receptu Domácí jablečná přesnídávka Petra Andrea 07.10.2013 20:41:54

    Nejlepší možná přesnídávka na světě. Vyrostla jsem na ní a včera jsem ji ve svých 33 letech uvařila pro svého drahého, mohl se utlouct, jak říkávala moje maminka. Je jí hromada, tak se těším na zimní mlsání :-)

  • Komentář k receptu Domácí jablečná přesnídávka Petra Lenka 06.10.2013 13:47:36

    Dělala jsem jí své 4 leté dceři a moc nám chutná.Je to jednoduché,levné a hlavně výborné :-)

    • Re: Komentář k receptu Domácí jablečná přesnídávka Petra zapecka 06.10.2013 23:44:54

      Milá Lenko, díky za komentář, jsem ráda, že přesnídávka dceři chutná a takto může být obohacen dětský jídelníček.

  • jablečná přesnídávka nezbedka 04.10.2013 17:58:47

    Chci poděkovat za nápad v příspěvku od jedné mladé maminky.To je - přepasírovat uvařená jablíčka,místo okrajování......je minimum odpadu.....skoro žádný.......jsem starší generace,ale ráda se poučím od mladších......díky Nezbedka

Celkový počet komentářů: 20
Nalezeno receptů: 20
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Domácí jablečná přesnídávka Petra
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept