Domácí dětská výživa

35 min | chuťovka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 76833x
To neljepší pro ty nejmenší z vlastní zahrádky. Mým dětem velice chutná.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Oloupaná a na měsíčky nakrájená jablka vaříme 15 minut ponořená ve vodě. Necháme trochu vystydnout a pak je rozmixujeme.

K rozmixovaným jablíčkům přidáme jeden zavařený kompot (jahody, meruňky, broskve, hrušky) a přimícháme pudinkový prášek. Ten vybíráme podle druhu zavařeniny - jahodový, smetanový, karamelový, vanilkový. Přimícháme cukr (podle chuti můžeme i přidat) a kyselinu citronovou.

Domácí dětskou výživu nalijeme do nahřátých skleniček a sterilujeme 10 minut na 90 °C.

.Renča. autor receptu:

Domácí dětská výživa

Počet přidaných receptů: 1361

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Domácí dětská výživa

Recept se nachází v 47 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
Monicka-sk
domácí výroba 83 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Domácí dětská výživa

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Domácí dětská výživa
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept