Dobrá hermelínová pomazánka

15 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 128550x
Velmi jednoduchá pomazánka, jen smícháte všechny ingredience dohromady.
Komentáře receptu 12
Uvařil jsem to (Recept vařilo 29 lidí)


Postup přípravy receptu

Vajíčka uvařená natvrdo, cibuli (zhruba jednu malou), salám a hermelín nakrájíme nadrobno.

K nakrájeným surovinám přimícháme měkký sýr a majonézu (dávám ještě trochu víc majonézy, záleží ale čistě na chuti strávníků). Trochu osolíme a opepříme, případně přidáme lžíci až dvě mléka pro získání správné mazací konzistence.

Na co hermelínovou pomazánku se salámem namazat opět záleží na chuti, já mám nejraději rohlík.

autor receptu:

Dobrá hermelínová pomazánka

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
91 hlasujících
  • Recept Dobrá hermelínová pomazánka - Dobrá hermelínová pomazánka

Kuchařky obsahující recept Dobrá hermelínová pomazánka

Recept se nachází v 386 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
smarcelak
Pomazánky 292 receptů
alča
Babča ALČA 1186 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Dobrá hermelínová pomazánka

Celkový počet komentářů u receptu: 12
Celkový počet komentářů: 12
Nalezeno receptů: 12
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Dobrá hermelínová pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept