Debrecínský guláš

1 h 30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 152810x
Guláš z předního je obohacený osmaženými párky a rajčaty, s knedlíkem nebo bramborem si pochutnáte.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přisypeme papriku, zpěníme, vložíme na kostky nakrájené maso, osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme částí vody a dusíme pod poklicí dopoloměkka. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou, promícháme a vaříme doměkka. Slaninu roztavíme na pánvi částečně, osmažíme na ní párky nakrájené na kolečka a rajčata nakrájená na kostičky, tuto orestovanou směs přidáme do guláše a krátce povaříme.

autor receptu:

Debrecínský guláš

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Vaše cena 1990 běžně 19900 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2,9
slabší recept
544 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Debrecínský guláš

Recept se nachází v 37 kuchařkách
KDI
VARENIE 4304 receptů
štovka
štovka
štovka 797 receptů
Majkyho domácí kuchařka
Macho
Majkyho domácí kuchařka 271 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Debrecínský guláš

Přidat příspěvek k receptu Debrecínský guláš
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept