Debrecínský guláš

1 h 30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 160975x
Guláš z předního je obohacený osmaženými párky a rajčaty, s knedlíkem nebo bramborem si pochutnáte.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přisypeme papriku, zpěníme, vložíme na kostky nakrájené maso, osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme částí vody a dusíme pod poklicí dopoloměkka. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou, promícháme a vaříme doměkka. Slaninu roztavíme na pánvi částečně, osmažíme na ní párky nakrájené na kolečka a rajčata nakrájená na kostičky, tuto orestovanou směs přidáme do guláše a krátce povaříme.

autor receptu:

Debrecínský guláš

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Vaše cena 2299 běžně 4599 Kč sleva 50 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2,9
slabší recept
545 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Debrecínský guláš

Recept se nachází v 44 kuchařkách
KDI
VARENIE 8261 receptů
zjirousek
guláše 447 receptů
štovka
štovka
štovka 805 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Debrecínský guláš

Přidat příspěvek k receptu Debrecínský guláš
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, začíná sezóna klíšťat!

    Pozor, začíná sezóna klíšťat!

    Právě v tomto období začíná obávaná sezóna klíšťat. Klíšťata okamžitě poznají první jarní oteplení i příjemnou vlhkost vzduchu. V přírodě se tak s nimi po roce opět setkáváme a opět nám hrozí s klíšťaty spojená rizika.

  • Jak ošetřit popáleninu? Pozor na pověry

    Jak ošetřit popáleninu? Pozor na pověry

    Blíží se období táboráků. Opékání buřtů má své kouzlo a atmosféru, ale i svá rizika. Snadno se totiž může stát, že se opeče nejen špekáček, ale také vy. Co s tím?




přidat nový recept