Cuketový koláč

35 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 79198x
Skvělá buchta ke kávě.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Cukety očistíme a nastrouháme najemno. Plech vymažeme a vysypeme hrubou moukou.

Vejce vyšleháme s mletým cukrem a olejem. Přidáme polohrubou mouku, kakao, prášek do pečiva a cuketu. Vše dobře promícháme.

Cuketové těsto vlijeme na připravený plech, rovnoměrně rozprostřeme. Kdo má chuť, může si tam přidat ovoce (rybíz, meruňky, nebo jiné podle chuti).

Cuketový koláč pečeme 20 minut při 170 °C.

Upečený cuketový koláč můžeme ozdobit šlehačkou.

autor receptu:

Cuketový koláč

Počet přidaných receptů: 70

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Cuketový koláč

Recept se nachází v 51 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
zdegross
staré recepty 3816 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Cuketový koláč

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Cuketový koláč
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept