Cuketové placky

25 min | chuťovka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 104579x
Rychlý recept na cuketovou chuťovku, nebo přílohu jako náhrada bramboráčků.
Komentáře receptu 9
Uvařil jsem to (Recept vařilo 19 lidí)


Postup přípravy receptu

Cuketu nastrouháme nahrubo, přidáme vejce a mouku. Směs ochutíme česnekem, kmínem, solí a pepřem. Vše řádně promícháme, až vznikne hladké těsto asi jako na bramboráky.

Smažíme na oleji na rozpálené pánvi dozlatova. Cuketové placičky by se měly rozplývat na jazyku a měly by být daleko jemnější, než bramboráky.

autor receptu:

Cuketové placky

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

4,7
skvělý recept
78 hlasujících
  • Recept Cuketové placky - placky opečené na oleji dozlatova
  • Recept Cuketové placky - směs na cuketové placky

Kuchařky obsahující recept Cuketové placky

Recept se nachází v 115 kuchařkách
Marcyx
Rychlá jídla 123 receptů
KDI
VARENIE 4757 receptů
rkunesova
Vláďovo kuchařka 1180 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Cuketové placky

Celkový počet komentářů u receptu: 9
Celkový počet komentářů: 9
Nalezeno receptů: 9
Přidat příspěvek k receptu Cuketové placky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept