Cuketová nádivka se salámem

2 hod | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 279x
Recept na chutnou nádivku z cukety s měkkým salámem, který mohou labužníci nahradit na kostičky nakrájeným uzeným masem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Cuketu oloupeme, nastrouháme na hrubo a necháme vyplakat. Salám, cibuli a česnek umeleme v masovém strojku. Pórek nakrájíme nadrobno a pažitku nebo petrželku nasekáme na jemno. Tvrdý sýr nastrouháme na jemno.

Cuketu vymačkáme, dáme do mísy a přidáme umletý salám, cibuli a česnek. Dále přidáme vejce, krupici, strouhanku, nakrájený pórek, nasekanou pažitku, nastrouhaný sýr, olej, vegetu, podravku nebo jiné ochucovadlo, dále pepř, prášek do pečiva a osolíme.

Celou směs na cuketovou nádivku dobře promícháme a vlijeme do pekáčku vyloženého pečícím papírem. Nádivku pečeme dozlatova asi 1,5 hodiny při 180 °C.

Cuketovou nádivku se salámem podáváme s přílohou podle chuti.

autor receptu:

Cuketová nádivka se salámem

Počet přidaných receptů: 10

Ingredience

na porcí
Vaše cena 2190 běžně 4140 Kč sleva 47 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3
dobrý recept
4 hlasujících
  • Recept Cuketová nádivka se salámem - Naporcovaná nádivka

Kuchařky obsahující recept Cuketová nádivka se salámem

Recept se nachází v 21 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7388 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3313 receptů
m.hasl
Martinovo kuchařka 310 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Cuketová nádivka se salámem

Přidat příspěvek k receptu Cuketová nádivka se salámem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Senná rýma - příznaky, léčba a prevence

    Senná rýma - příznaky, léčba a prevence

    Senná rýma je pylová alergie. Jde o stav, kdy imunitní systém přehnaně reaguje na některé neškodné podněty, např. pylová zrna, prach, roztoče, zvířecí srst či některé potraviny.

  • Rebarbora - zdravá i život ohrožující zelenina

    Rebarbora - zdravá i život ohrožující zelenina

    Rebarbora je zelenina více tváří - je velmi zdravá a nebezpečná zároveň. Proto je její správná příprava tak důležitá. Teprve když správně zacházíte s kyselinou šťavelovou, kterou rebarbora obsahuje, dokáže vaše tělo využít obsažené zdraví prospěšné látky. Sezóna rebarbory je krátká, proto bychom se právě v těchto dnech měli vrhnout na její nákup či sklizeň.




přidat nový recept