Čorba

1 hod | polévka | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 146434x
Bulharská národní polévka, která je velice sytá. Pochutnáte si na mase, fazolích!
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Fazole namočte přes noc do vody a potom je uvařte doměkka, maso nakrájejte na kousky a uvaříme ho v osolené vodě. K poloměkkému masu přidáme kořenovou zeleninu, pepř a nové koření. Před tím, než se všechno uvaří přidáme tymián a protlak. Uvařené fazole promícháme s masem a rozkrájenou uzeninou, mouku rozšleháme s kysanou smetanou, nalijeme do polévky a povaříme asi 10 minut.

autor receptu:

Čorba

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Čorba

Recept se nachází v 38 kuchařkách
zjirousek
Polévky 1760 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3478 receptů
MIRKOVA
Mirkova 54 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Čorba

Celkový počet komentářů u receptu: 4
Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Čorba
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak překonat angínu bez antibiotik?

    Jak překonat angínu bez antibiotik?

    Značně nepříjemné příznaky angíny známe všichni - bolest v krku, zejména při polykání, horečky, celková únava, bolesti svalů a kloubů. Angína je infekční zánětlivé onemocnění krčních mandlí a hrdla, tedy kořene jazyka a přilehlé části hltanu. Vzniká v důsledku oslabení imunity, zanesení tlustého střeva a přetížení lymfatického systému, zvláště pak slinivky.

  • Akné, nebo vřed? Karbunkl to je!

    Akné, nebo vřed? Karbunkl to je!

    Karbunkl carbunculos je velmi nepříjemné hnisavé onemocnění kůže. Vzniká splynutím minimálně dvou furunklů. Karbunkl je nebezpečnější, protože je větší, navíc může pronikat i do hlubších struktur kůže. Je to bolestivé zánětlivé onemocnění, projevuje se zarudnutím, otokem a někdy i teplotou.




přidat nový recept