Čorba

1 hod | polévka | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 146413x
Bulharská národní polévka, která je velice sytá. Pochutnáte si na mase, fazolích!
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Fazole namočte přes noc do vody a potom je uvařte doměkka, maso nakrájejte na kousky a uvaříme ho v osolené vodě. K poloměkkému masu přidáme kořenovou zeleninu, pepř a nové koření. Před tím, než se všechno uvaří přidáme tymián a protlak. Uvařené fazole promícháme s masem a rozkrájenou uzeninou, mouku rozšleháme s kysanou smetanou, nalijeme do polévky a povaříme asi 10 minut.

autor receptu:

Čorba

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Čorba

Recept se nachází v 38 kuchařkách
zjirousek
Polévky 1751 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3471 receptů
MIRKOVA
Mirkova 54 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Čorba

Celkový počet komentářů u receptu: 4
Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Čorba
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept