Čorba

1 hod | polévka | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 146293x
Bulharská národní polévka, která je velice sytá. Pochutnáte si na mase, fazolích!
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Fazole namočte přes noc do vody a potom je uvařte doměkka, maso nakrájejte na kousky a uvaříme ho v osolené vodě. K poloměkkému masu přidáme kořenovou zeleninu, pepř a nové koření. Před tím, než se všechno uvaří přidáme tymián a protlak. Uvařené fazole promícháme s masem a rozkrájenou uzeninou, mouku rozšleháme s kysanou smetanou, nalijeme do polévky a povaříme asi 10 minut.

autor receptu:

Čorba

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Vaše cena 999 běžně 14000 Kč sleva 93 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Čorba

Recept se nachází v 37 kuchařkách
zjirousek
Polévky 1695 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3443 receptů
MIRKOVA
Mirkova 54 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Čorba

Celkový počet komentářů u receptu: 4
Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Čorba
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept