Čokoládový krém na dorty

Recept na čokoládovo-smetanový krém ke zdobení dortů a zákusků.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Ve vodní lázni povaříme za stálého míchání smetany s cukrem, čokoládou a solamylem. Hustý krém dáme stranou, přikryjeme transparentní folií a necháme vychladnout.

Do vychladlého krému opatrně zašleháme nakrájené máslo a krém podle chuti dosladíme.

Čokoládovým krémem zdobíme nebo plníme různé dorty a zákusky podle chuti a fantazie.

Samman autor receptu:

Čokoládový krém na dorty

Počet přidaných receptů: 868

Ingredience

Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Recept Čokoládový krém na dorty byl 23.01.2014 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,5
skvělý recept
65 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Čokoládový krém na dorty

Recept se nachází v 20 kuchařkách
PEČENIE
KDI
PEČENIE 4291 receptů
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4105 receptů
Sladká kuchařka
Samman
Sladká kuchařka 235 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Čokoládový krém na dorty

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Komentář k receptu Čokoládový krém na dorty Angie 03.03.2015 11:06:45

    Dobry den, chtela jsem se jen zeptat, kolik litru je z teto davky na krem? Dekuji

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Čokoládový krém na dorty
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept