Čokoládové cookies

30 min | cukroví | americká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 14011x
Recept na pravé americké cookies.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Rostlinný tuk rozpustíme a smícháme s cukrem, mlékem a vanilkovým cukrem. Umixujeme do krému a přidáme vejce a celé znovu promícháme. Smícháme mouku s jedlou sodou a solí a vmícháme do těsta. Nakonec přidáme nasekanou čokoládu a sekané pekanové ořechy nebo ještě půl tabulky čokolády.

Na pekáč dáme papír a pokládáme asi 5 cm od sebe lžičkou nabrané hrudky. Ve vodě namočenou lžičkou uhladíme do tvaru kuličky. Čokoládové cookies se v troubě roztečou!

Pekáč dáme do předem rozehřáté trouby na 180 °C a pečeme 8 - 10 minut. Je lepší je ze začátku péct na 150 ° C a když jsou rozteklé a nafouknuté, zvýšit teplotu na 180 °C a rychle dopéct. Nenecháváme cookies příliš vysušit, nemají být křupavé, ale měkké a křehké.

Když čokoládové cookies zrůžoví, vyjmeme je z trouby. Necháme trochu zchladnout a následně sundáme z pekáče, aby se nepřichytily. Úplně zchladnout je necháme na rovném podkladu.

Míša autor receptu:

Čokoládové cookies

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Čokoládové cookies

Recept se nachází v 42 kuchařkách
Irena
Kuchařka Irena 2328 receptů
zjirousek
Cukroví 530 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Čokoládové cookies

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Čokoládové cookies
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept