Čokoládová poleva

10 min | polevy | žádná kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 285716x
Jedna z dalších velice často používaných polev, která se hodí nejen na cukroví, ale také na dorty.
Komentáře receptu 26
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Čokoládu rozlámeme do kastrůlku, přidáme tuk a postavíme do vodní lázně. Za stálého míchání rozehříváme, dokud se suroviny nespojí. Jednodušší je také postup, že necháme rozpustit tuk a do něj zvolna zamícháme nastrouhanou čokoládu.

autor receptu:

Čokoládová poleva

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2,9
slabší recept
1219 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Čokoládová poleva

Recept se nachází v 97 kuchařkách
myš1
recepty 4618 receptů
anisek
Aniččina kuchařka 991 receptů
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4794 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Čokoládová poleva

Celkový počet komentářů u receptu: 26
  • Komentář k receptu Čokoládová poleva johana 17.10.2014 19:13:35

    Nechápu proč se tady dohadujete na pravopisem,když jsme na stránkách o vaření... tyhle řeči si nechejte někam jinam...

  • To je zvláštní, crazyonion 26.02.2012 17:50:02

    že si nikdo nevšiml, kromě SOLAMILU a BYSTE také chyby přímo v nadpisu, když pomineme absenci čárky nad A ve slově čokoládové, tak nevím vlastně, co je to ta POVEVA.
    A to nejsem ani učitelka, ani korektorka...

  • čokoladová poveva maja 18.12.2007 11:33:42

    16dkgsmetol,16dkgml.cukru,4lžmléka,2lž.solamilu,8dkgkakaa.rozpouštime nad párou.

Celkový počet komentářů: 26
Nalezeno receptů: 26
|< << 123 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Čokoládová poleva
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.

  • Intimní hygiena malých dětí

    Intimní hygiena malých dětí

    Zásady osobní hygieny mají specifický význam pro každého jedince. Jsou rozdílné u dívek i chlapců v jednotlivých obdobích života a souvisí také s hormonálními změnami, které se v těchto obdobích vyskytují. Intimní hygienu našich nejmenších bychom rozhodně neměli podceňovat, přestože je toto citlivé téma opředeno mnoha mýty, pověrami a babskými radami, které ne vždy fungují.




přidat nový recept