Čočková polévka narychlo

1 hod | polévka | česká kuchyně | recept zobrazen: 167214x
Zjednodušená verze čočkové polévky, přitom moc dobrá.
Komentáře receptu 14
Uvařil jsem to (Recept vařilo 24 lidí)


Postup přípravy receptu

Potřebné množství čočky namočíme minmimálně na 30 minut. V té samé vodě přivedeme čočku k varu, osolíme a opepříme.

Na pánvi rozpustíme slaninu, kousíčky musí být opečené dozlatova. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, nakonec přidáme mouku a vše přidáme do vařící se čočky.

Nakonec přidáme trochu majoránky, můžeme přichutit octem.

autor receptu:

Čočková polévka narychlo

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

4,5
skvělý recept
109 hlasujících
  • Recept Čočková polévka narychlo - Dobrou chuť - polévka je opravdu úžasná.
  • Recept Čočková polévka narychlo - Čočku jsem nechala nabobtnat přes noc.

Kuchařky obsahující recept Čočková polévka narychlo

Recept se nachází v 195 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
anisek
Aniččina kuchařka 991 receptů
zjirousek
Polévky 1751 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Čočková polévka narychlo

Celkový počet komentářů u receptu: 14
Celkový počet komentářů: 14
Nalezeno receptů: 14
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Čočková polévka narychlo
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept