Recept na úžasně jednoduchý salát, který skvěle chutná.
Hodnocení
3.7
/ 5 (3x)
Doba přípravy
15 min
Ingredience
sůl
1 svazek
ředkvičky
4 lžíce
citronová šťáva
3 ks
cibule šalotka
300 g
tuňákové kousky v olivovém oleji
podle potřeby
olivový olej
Postup přípravy
Ředkvičky očistíme a rozkrájíme na tenká kolečka, stejně tak cibuli šalotku. Tuňáka slijeme, olej si ponecháme a maso vidličkou trochu rozdělíme.
Zeleninu s tuňákem lehce promícháme v míse, rozdělíme na 4 talířky a přelijeme citronovou šťávou promíchanou se 4 lžícemi olivového oleje a trochy soli.
Cibulový salát s tuňákem ihned podáváme s bílou rozpečenou bagetkou třeba jako lehkou večeři.