Chutný losos s koriandrem

20 min | hlavní chod | 4 porce | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 2018x
Losos s rychlou přípravou. Recept výborné chuti.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Na teflonové pánvi opražíme koriandrová semínka, pražíme za stálého míchání asi 3 minuty. Koriandrová semínka po vychladnutí rozdrtíme v hmoždíři. K rozdrceným semínkům přidáme med, sojovou omáčku a citronovou šťávu. Mícháme, dokud nevznikne hladká směs.

Osušené lososové plátky jemně potřeme koriandrovou směsí, zbytek směsi si necháme stranou.

Na rozehřátém vařicím oleji nejprve lososa zprudka orestujeme po obou stranách, poté teplotu snížíme a restujeme asi 3 minuty z každé strany. Barva lososa bude ve středu růžová. Lososové plátky odendáme z pánve a udržujeme je v teple. Do stejné pánve přidáme zbytek směsi a povaříme.

Chutného lososa s koriandrem podáváme jako teplý chod s oblíbenou přílohou a miskou koriandrové směsi.

autor receptu:

Chutný losos s koriandrem

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Chutný losos s koriandrem

Recept se nachází v 44 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů
vaskova.stk
Kuchařka 676 receptů
Irena
Kuchařka Irena 2328 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Chutný losos s koriandrem

Přidat příspěvek k receptu Chutný losos s koriandrem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept