Chutný losos na medu

30 min | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 1942x
Velmi jednoduše připravený rybí plátek s medem a limetkou. Výborný recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Lososové filé dobře opláchneme a osušíme. Plátky vložíme do pánve s olivovým olejem kůží dolů, restujeme pěkně do hnědé barvy a poté obrátíme.

Limetkovou šťávu promícháme s medem, chilli kořením a kayenským pepřem.

Připravené plátky potřeme marinádou a přendáme na plech vyložený pečícím papírem. Plátky dáme zapéct na 10 - 15 minut do trouby předehřáté na 150 °C.

Chutného lososa na medu podáváme ozdobeného limetkou jako hlavní chod s oblíbenou přílohou.

autor receptu:

Chutný losos na medu

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porcí
Vaše cena 899 běžně 11225 Kč sleva 92 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Chutný losos na medu

Recept se nachází v 77 kuchařkách
KDI
VARENIE 4297 receptů
vaskova.stk
Kuchařka 676 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 3319 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Chutný losos na medu

Přidat příspěvek k receptu Chutný losos na medu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept