Chutný losos na medu

30 min | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 4454x
Velmi jednoduše připravený rybí plátek s medem a limetkou. Výborný recept.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Lososové filé dobře opláchneme a osušíme. Plátky vložíme do pánve s olivovým olejem kůží dolů, restujeme pěkně do hnědé barvy a poté obrátíme.

Limetkovou šťávu promícháme s medem, chilli kořením a kayenským pepřem.

Připravené plátky potřeme marinádou a přendáme na plech vyložený pečícím papírem. Plátky dáme zapéct na 10 - 15 minut do trouby předehřáté na 150 °C.

Chutného lososa na medu podáváme ozdobeného limetkou jako hlavní chod s oblíbenou přílohou.

autor receptu:

Chutný losos na medu

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Chutný losos na medu

Recept se nachází v 81 kuchařkách
KDI
VARENIE 8305 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7608 receptů
vaskova.stk
Kuchařka 676 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Chutný losos na medu

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Chutný losos na medu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept