Chutný losos na medu

30 min | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 2344x
Velmi jednoduše připravený rybí plátek s medem a limetkou. Výborný recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Lososové filé dobře opláchneme a osušíme. Plátky vložíme do pánve s olivovým olejem kůží dolů, restujeme pěkně do hnědé barvy a poté obrátíme.

Limetkovou šťávu promícháme s medem, chilli kořením a kayenským pepřem.

Připravené plátky potřeme marinádou a přendáme na plech vyložený pečícím papírem. Plátky dáme zapéct na 10 - 15 minut do trouby předehřáté na 150 °C.

Chutného lososa na medu podáváme ozdobeného limetkou jako hlavní chod s oblíbenou přílohou.

autor receptu:

Chutný losos na medu

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porce

Kuchařky obsahující recept Chutný losos na medu

Recept se nachází v 80 kuchařkách
KDI
VARENIE 4865 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 4670 receptů
vaskova.stk
Kuchařka 676 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Chutný losos na medu

Přidat příspěvek k receptu Chutný losos na medu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Cestování a ebola - jaká jsou rizika?

    Cestování a ebola - jaká jsou rizika?

    Ebola je velmi vážné infekční onemocnění, (známé také pod názvem krvácivá horečka), které ve více než polovině případů končí smrtí. Její výskyt je v současnosti hlášen v některých zemích západní Afriky. Podle nejnovějších informací je např. v Libérii nemoc na ústupu, v Guineji a Sierra Leone však počet pacientů nadále stoupá.

  • Ořechy - zdravá alternativa mlsání

    Ořechy - zdravá alternativa mlsání

    Ořechy a oříšky jsou sice součástí naší stravy, ale více je známe jako pochutiny. Pokud na ně nejsme alergičtí, můžeme je považovat za velmi zdravou alternativu mlsání. Můžeme si namíchat libovolnou kombinaci a tu s pocitem, že sice mlsáme, ale zároveň i děláme něco pro své zdraví, chroupat u televize.




přidat nový recept