Recept na těstoviny s výbornou rajčatovou omáčkou a mletým masem.
Hodnocení
1.8
/ 5 (5x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
0.5 ks
cibule
350 g
mleté maso
podle potřeby
olej
1 l
rajčatový protlak
podle chuti
sůl
kečup
koření na špagety
mletý černý pepř
příloha
1 balíček
špagety
Postup přípravy
Půl cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Na pánEV dáme kapku oleje, nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a potom hned rajčatový protlak. Mleté maso vaříme doměkka, nakonec přidáme trochu kečupu a omáčku dochutíme kořením.
V osolené vodě uvaříme těstoviny podle návodu na balení, scedíme a rozdělíme na talíře.
Chutné špagety bolognese podáváme k obědu nebo večeři.