Chlodnik

30 min | polévka | 4 porce | polská kuchyně | recept zobrazen: 159x
Recept polské kuchyně na studenou polévku.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Omytou červenou řepu uvaříme doměkka, oloupeme a prolisujeme. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Telecí maso dopředu uvaříme doměkka.

K řepě přidáme nálev z okurek, kysanou smetanu, na kostičky nakrájenou sterilovanou okurku a maso. Vše dobře promícháme. Do polévky vložíme oloupanou a na kolečka nakrájenou menší salátovou okurku i pokrájená vejce. Dochutíme nasekanou pažitkou a koprem, osolíme a opepříme.

Polévku Chlodnik necháme před podáváním dobře vychladit.

Michy autor receptu:

Chlodnik

Počet přidaných receptů: 2841

Ingredience

na porce
Vaše cena 1999 běžně 4236 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Chlodnik

Recept se nachází v 8 kuchařkách
KDI
VARENIE 8304 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů
zjirousek
Polévky 1975 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Chlodnik

Přidat příspěvek k receptu Chlodnik
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept