Chlodnik

30 min | polévka | 4 porce | polská kuchyně | recept zobrazen: 335x
Recept polské kuchyně na studenou polévku.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Omytou červenou řepu uvaříme doměkka, oloupeme a prolisujeme. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Telecí maso dopředu uvaříme doměkka.

K řepě přidáme nálev z okurek, kysanou smetanu, na kostičky nakrájenou sterilovanou okurku a maso. Vše dobře promícháme. Do polévky vložíme oloupanou a na kolečka nakrájenou menší salátovou okurku i pokrájená vejce. Dochutíme nasekanou pažitkou a koprem, osolíme a opepříme.

Polévku Chlodnik necháme před podáváním dobře vychladit.

Michy autor receptu:

Chlodnik

Počet přidaných receptů: 3087

Ingredience

na porce
Vaše cena 1999 běžně 4360 Kč sleva 54 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Chlodnik

Recept se nachází v 8 kuchařkách
KDI
VARENIE 8341 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8209 receptů
zjirousek
Polévky 2021 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Chlodnik

Přidat příspěvek k receptu Chlodnik
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept