Chlebové knedlíky

35 min | příloha | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 145700x
Výtečné knedlíky ze zbylého chleba nejlépe chutnají ke zvěřině a hovězímu masu.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Chleba nakrájíme na kostičky, smícháme v míse s moukou, solí, práškem do pečiva, zalijeme vodou a uhněteme těsto. Z těsta vytvarujeme 2 knedlíky, které vaříme ve vroucí osolené vodě asi 20 – 25 minut. Po 10 minutách je obrátíme. Tento druh knedlíků je vynikající hlavně ke zvěřině!

autor receptu:

Chlebové knedlíky

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Chlebové knedlíky

Recept se nachází v 115 kuchařkách
majdasi
majka-kuchařka 569 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 6001 receptů
knedlíky
Yveta
knedlíky 74 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Chlebové knedlíky

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Chlebové knedlíky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept