Chleba s acidem z domácí pekárny

1 hod | příloha | 8 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 10779x
Výborný kmínový chleba s acidofilním mlékem. Recept pro domácí pekárnu.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Do pekárny nalijeme mléko a olej, přidáme žitnou i hladkou mouku a zasypeme kořením. Do jednoho rohu nasypeme sůl a do druhého cukr a droždí. Pekárnu nastavíme na program KLASIK, velikost menší, kůrka střední.

Po zvukovém signálu (pípání) přidáme semínka.

Po dopečení necháme chleba s acidem z domácí pekárny 5 minut v otevřené pekárně a pak vyklopíme a necháme vychladnout.

Chleba s acidem z domácí pekárny podáváme podle vlastní chuti.

.Renča. autor receptu:

Chleba s acidem z domácí pekárny

Počet přidaných receptů: 1361

Ingredience

na porcí
Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
24 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Chleba s acidem z domácí pekárny

Recept se nachází v 196 kuchařkách
Recepty do domácí pekárny
.Renča.
Recepty do domácí pekárny 25 receptů
TĚSTO, MOUČNÍKY A CHLÉB
LUBOŠ
TĚSTO, MOUČNÍKY A CHLÉB 549 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Chleba s acidem z domácí pekárny

Celkový počet komentářů u receptu: 3
  • Hezký den egoistickyKolemjdoucí 06.10.2015 08:48:39

    Ahoj dobrý recept, jen si dovolím trochu egoisticky (předem se omlouvám) upozornit na fakt že "Acid" v anglictine znamena kyselina ale běžně se slovo používá jako "jed" :-D takže já přečetl název "Chleba s acidem" jako "Chleba s jedem" :-)

  • kristyy
    super ! kristyy 29.03.2014 21:23:54

    Konečně chleba, který se povedl ! :) Děkuji !

  • pochvala zakajda 24.11.2012 21:54:07

    Ahoj Berusko, líbí se mi tvůj recept, ale nevíš prosím přesně, jak se dá vyrobit ten kvásek, protože bych to chtěla vyzkoušet úplně po staru a né si ho koupit. Dík. Žaky

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Chleba s acidem z domácí pekárny
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept