Chleba s acidem z domácí pekárny

1 hod | příloha | 8 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 10815x
Výborný kmínový chleba s acidofilním mlékem. Recept pro domácí pekárnu.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Do pekárny nalijeme mléko a olej, přidáme žitnou i hladkou mouku a zasypeme kořením. Do jednoho rohu nasypeme sůl a do druhého cukr a droždí. Pekárnu nastavíme na program KLASIK, velikost menší, kůrka střední.

Po zvukovém signálu (pípání) přidáme semínka.

Po dopečení necháme chleba s acidem z domácí pekárny 5 minut v otevřené pekárně a pak vyklopíme a necháme vychladnout.

Chleba s acidem z domácí pekárny podáváme podle vlastní chuti.

.Renča. autor receptu:

Chleba s acidem z domácí pekárny

Počet přidaných receptů: 1361

Ingredience

na porcí
Vaše cena 3290 běžně 7560 Kč sleva 56 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
24 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Chleba s acidem z domácí pekárny

Recept se nachází v 197 kuchařkách
Recepty do domácí pekárny
.Renča.
Recepty do domácí pekárny 25 receptů
TĚSTO, MOUČNÍKY A CHLÉB
LUBOŠ
TĚSTO, MOUČNÍKY A CHLÉB 555 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Chleba s acidem z domácí pekárny

Celkový počet komentářů u receptu: 3
  • Hezký den egoistickyKolemjdoucí 06.10.2015 08:48:39

    Ahoj dobrý recept, jen si dovolím trochu egoisticky (předem se omlouvám) upozornit na fakt že "Acid" v anglictine znamena kyselina ale běžně se slovo používá jako "jed" :-D takže já přečetl název "Chleba s acidem" jako "Chleba s jedem" :-)

  • kristyy
    super ! kristyy 29.03.2014 21:23:54

    Konečně chleba, který se povedl ! :) Děkuji !

  • pochvala zakajda 24.11.2012 21:54:07

    Ahoj Berusko, líbí se mi tvůj recept, ale nevíš prosím přesně, jak se dá vyrobit ten kvásek, protože bych to chtěla vyzkoušet úplně po staru a né si ho koupit. Dík. Žaky

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Chleba s acidem z domácí pekárny
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept