Chléb z domácí pekárny se zakysanou smetanou

20 min | příloha | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 11119x
Opravdu vláčný chléb z domácí pekárny.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařilo 5 lidí)


Postup přípravy receptu

Do pečící mísy vlijeme vlažnou vodu, přidáme ocet a zakysanou smetanu. Nahoru opatrně nasypeme oba druhy mouky, přidáme cukr, sůl, kmín a nakonec sušené droždí.

Pekárnu nastavíme na program Základní, stupeň propečení Střední a velikost Střední.

autor receptu:

Chléb z domácí pekárny se zakysanou smetanou

Počet přidaných receptů: 122

Ingredience

na porci
4
skvělý recept
22 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Chléb z domácí pekárny se zakysanou smetanou

Recept se nachází v 203 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6010 receptů
PEČENIE
KDI
PEČENIE 4317 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Chléb z domácí pekárny se zakysanou smetanou

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Chléb z domácí pekárny se zakysanou smetanou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept