Chilli con carne na pivě

1 hod | hlavní chod | 4 porce | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 2051x
Velmi jednoduchý recept na pikantní hlavní chod z hovězího masa.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Libové hovězí maso dobře omyté a osušené nakrájíme na malé kostičky.

Oloupanou cibuli s červenou paprikou nakrájíme na slabé proužky a orestujeme na připraveném oleji. Do cibulového základu přidáme nakrájené maso. Chilli papričky nakrájíme a promícháme s rajským protlakem, vývarem, pivem, tabascem, česnekem, chilli omáčkou a čerstvě mletým pepřem. Z mletého masa vytvoříme kuličky, které přidáme k masové směsi.

Restujeme společně do změknutí, přičemž podle potřeby podléváme vývarem. Asi 10 minut před koncem vaření přidáme nadrobený chléb, odkapané fazole s kukuřicí a promícháme. Pouze prohřejeme a již nevaříme.

Chilli carne na pivě podáváme teplé, nejlépe s čerstvým pečivem. Můžeme posypat petrželkou.

autor receptu:

Chilli con carne na pivě

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Chilli con carne na pivě

Recept se nachází v 47 kuchařkách
alča
Babča ALČA 1186 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3416 receptů
Jozar
Hovězí 347 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Chilli con carne na pivě

Přidat příspěvek k receptu Chilli con carne na pivě
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept