Čevabčiči

30 min | hlavní chod | recept zobrazen: 154408x
Čevabčiči pochází z jihoslovanské kuchyně, postupně však tyto malé kořeněné šišky získaly oblibu ve všech zemích Evropy.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Česnek oloupeme a prolisujeme. Smícháme ho s mletým masem a kořením. Přilijeme horký masový vývar a dobře zpracujeme. Z masové směsi utvoříme malé šišky.

Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Smícháme s paprikou.

Pánev vymažeme olejem a rozehřejeme. Čevabčiči na ní rychle a zprudka opečeme ze všech stran. Uvnitř má zůstat růžové.

Čevabčiči podáváme obložené cibulí a vařeným bramborem.

autor receptu:

Čevabčiči

Počet přidaných receptů: 289

Ingredience

3,7
dobrý recept
44 hlasujících
  • Recept Čevabčiči - Dobré čevabčiči.

Kuchařky obsahující recept Čevabčiči

Recept se nachází v 96 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
Jaroslav Štěpán
Jardova kuchařka 283 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Čevabčiči

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • zapéct v troubě exist 25.07.2008 18:49:00

    moje babička je zapéká v troubě na oleji a podlévá vodou. myslím, že takto dělané jsou mnohem šťavňatější a nemusí být uvnitř syrové.

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Čevabčiči
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept