Čevabčiči

30 min | hlavní chod | recept zobrazen: 157807x
Čevabčiči pochází z jihoslovanské kuchyně, postupně však tyto malé kořeněné šišky získaly oblibu ve všech zemích Evropy.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Česnek oloupeme a prolisujeme. Smícháme ho s mletým masem a kořením. Přilijeme horký masový vývar a dobře zpracujeme. Z masové směsi utvoříme malé šišky.

Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Smícháme s paprikou.

Pánev vymažeme olejem a rozehřejeme. Čevabčiči na ní rychle a zprudka opečeme ze všech stran. Uvnitř má zůstat růžové.

Čevabčiči podáváme obložené cibulí a vařeným bramborem.

autor receptu:

Čevabčiči

Počet přidaných receptů: 289

Ingredience

Vaše cena 3290 běžně 8250 Kč sleva 60 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,7
dobrý recept
47 hlasujících
  • Recept Čevabčiči - Dobré čevabčiči.

Kuchařky obsahující recept Čevabčiči

Recept se nachází v 99 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
Katika
Katika 1287 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Čevabčiči

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • zapéct v troubě exist 25.07.2008 18:49:00

    moje babička je zapéká v troubě na oleji a podlévá vodou. myslím, že takto dělané jsou mnohem šťavňatější a nemusí být uvnitř syrové.

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Čevabčiči
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept