Červené zelí s jablky

30 min | příloha | 5 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 4033x
Recept na úpravu červeného zelí s jablky - chutnou přílohu ke knedlíkům a masu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Umyté zelí a oloupanou červenou cibuli nakrouháme na jemné nudličky. Jablka (nejlépe červená) oloupeme a nastrouháme na hrubé straně struhadla.

Na sádle zpěníme cibuli, do které přidáme zelí, dusíme a téměř před koncem vaření přidáme jablka. Dochutíme vínem, octem, cukrem, solí a dovaříme.

Červené zelí s jablky podáváme jako teplou přílohu k různě upraveným masům.

Samman autor receptu:

Červené zelí s jablky

Počet přidaných receptů: 868

Ingredience

na porcí
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Červené zelí s jablky

Recept se nachází v 34 kuchařkách


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Červené zelí s jablky

Přidat příspěvek k receptu Červené zelí s jablky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept