Celestýnské nudle

15 min | příloha | vegetariánský recept | recept zobrazen: 181720x
Celestýnské nudle jsou vhodné do polévky.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařilo 8 lidí)


Postup přípravy receptu

Z mléka, vajíčka, mouky a špetky soli připravíme řídké těsto.

Rozpálíme si pánev s trochou oleje a z těsta smažíme tenké omelety.

Hotové omelety nakrájíme na tenké nudličky. Podle chuti je můžeme ještě samostatně osmažit na pánvi. Také můžeme omelety svinout, nakrájet na proužky usmažit do růžova.

Připravené nudle podáváme v polévce.

autor receptu:

Celestýnské nudle

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

3,6
dobrý recept
93 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Celestýnské nudle

Recept se nachází v 84 kuchařkách
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3471 receptů
Noky a zavářky do polévky
TomTom
Noky a zavářky do polévky 10 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Celestýnské nudle

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Celestýnské nudle
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept