Candát na másle

30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 42999x


Postup přípravy receptu

Candáta očistíme a rybu naporcujeme.

Naporcovaného okmínujeme a opečeme na rozehřátém másle. Osolíme podle chuti.

Candáta na másle podáváme s přílohou, kterou máme rádi.

autor receptu:

Candát na másle

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Candát na másle

Recept se nachází v 31 kuchařkách
KDI
VARENIE_2 4248 receptů
Rybičky pro tetu a spol
veraricna
Rybičky pro tetu a spol 1141 receptů
zjirousek
Ryby-candát 24 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Candát na másle

Přidat příspěvek k receptu Candát na másle
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept