Candát na másle

30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 50396x


Postup přípravy receptu

Candáta očistíme a rybu naporcujeme.

Naporcovaného okmínujeme a opečeme na rozehřátém másle. Osolíme podle chuti.

Candáta na másle podáváme s přílohou, kterou máme rádi.

autor receptu:

Candát na másle

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 2190 běžně 4140 Kč sleva 47 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Candát na másle

Recept se nachází v 34 kuchařkách
Rybičky pro tetu a spol
veraricna
Rybičky pro tetu a spol 1808 receptů
zjirousek
Ryby-candát 25 receptů
BF
Samo 474 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Candát na másle

Přidat příspěvek k receptu Candát na másle
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Mladý ječmen aneb v čem je síla zelených potravin?

    Mladý ječmen aneb v čem je síla zelených potravin?

    Ptáte se, co to vlastně jsou “zelené“ potraviny? Jde o zcela přírodní potraviny využívající dokonalého potenciálu evoluce. Jsou pro člověka tím nejkvalitnějším, co obsahuje velké množství látek umožňujících našemu tělu výživu, očistu i regeneraci zároveň.

  • 10 zaručených rad, jak zlepšit paměť

    10 zaručených rad, jak zlepšit paměť

    Zdá se vám, že už si nejste schopni zapamatovat tolik, co dříve? Je dokázáno, že s přibývajícím věkem paměť slábne. Stejně tak dobře však už dnes víme, že s pamětí je to jako se svaly. Je třeba ji posilovat a udržovat v kondici, jinak ochabne a zleniví. Jedině procvičováním a trénováním paměti můžeme předejít či oddálit případné onemocnění v pozdějším věku.




přidat nový recept