Bylinkové máslo

20 min | příloha | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 195592x
Velice jednoduchý recept na bylinkové máslo, které dá vašim jídlům jiný rozměr. Máslo můžete použít na maso stejně jako na přílohy. Do másla můžete kromě bylinek přidat chilli papričky nebo cokoliv jiného.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Máslo necháme povolit.

Bazalku omyjeme a dobře osušíme. Lístky otrháme a nasekáme nadrobno. Nasekanou bazalku přidáme do změklého másla, přidáme špetku soli a společně utřeme.

Z utřeného másla vytvarujeme váleček, který zabalíme do alobalu a dáme jej do ledničky ztuhnout.

Máslo můžeme použít do pomazánek, ke grilovaným masům nebo na brambory. Fantazii se meze nekladou.

Vilienka autor receptu:

Bylinkové máslo

Počet přidaných receptů: 1275

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3
dobrý recept
390 hlasujících
  • Recept Bylinkové máslo - Právě utřené... přidáváme i sušený česnek a cibuli, také  rozmarýn, kamarádka dává na ochucení vegetu
  • Recept Bylinkové máslo - Skvěle chutná na rozpečených a nebo čerstvých teplých francouzských bagetkách a např. s plátkem šunky...

Kuchařky obsahující recept Bylinkové máslo

Recept se nachází v 95 kuchařkách
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2732 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bylinkové máslo

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Bylinkové máslo
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept