Bylinkové máslo

20 min | příloha | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 189827x
Velice jednoduchý recept na bylinkové máslo, které dá vašim jídlům jiný rozměr. Máslo můžete použít na maso stejně jako na přílohy. Do másla můžete kromě bylinek přidat chilli papričky nebo cokoliv jiného.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Máslo necháme povolit.

Bazalku omyjeme a dobře osušíme. Lístky otrháme a nasekáme nadrobno. Nasekanou bazalku přidáme do změklého másla, přidáme špetku soli a společně utřeme.

Z utřeného másla vytvarujeme váleček, který zabalíme do alobalu a dáme jej do ledničky ztuhnout.

Máslo můžeme použít do pomazánek, ke grilovaným masům nebo na brambory. Fantazii se meze nekladou.

Vilienka autor receptu:

Bylinkové máslo

Počet přidaných receptů: 1275

Ingredience

3
dobrý recept
390 hlasujících
  • Recept Bylinkové máslo - Právě utřené... přidáváme i sušený česnek a cibuli, také  rozmarýn, kamarádka dává na ochucení vegetu
  • Recept Bylinkové máslo - Skvěle chutná na rozpečených a nebo čerstvých teplých francouzských bagetkách a např. s plátkem šunky...

Kuchařky obsahující recept Bylinkové máslo

Recept se nachází v 93 kuchařkách
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2726 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bylinkové máslo

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Bylinkové máslo
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept