Bylinkové máslo

20 min | příloha | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 180725x
Velice jednoduchý recept na bylinkové máslo, které dá vašim jídlům jiný rozměr. Máslo můžete použít na maso stejně jako na přílohy. Do másla můžete kromě bylinek přidat chilli papričky nebo cokoliv jiného.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Máslo necháme povolit.

Bazalku omyjeme a dobře osušíme. Lístky otrháme a nasekáme nadrobno. Nasekanou bazalku přidáme do změklého másla, přidáme špetku soli a společně utřeme.

Z utřeného másla vytvarujeme váleček, který zabalíme do alobalu a dáme jej do ledničky ztuhnout.

Máslo můžeme použít do pomazánek, ke grilovaným masům nebo na brambory. Fantazii se meze nekladou.

Vilienka autor receptu:

Bylinkové máslo

Počet přidaných receptů: 1275

Ingredience

Vaše cena 899 běžně 11225 Kč sleva 92 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3
dobrý recept
385 hlasujících
  • Recept Bylinkové máslo - Právě utřené... přidáváme i sušený česnek a cibuli, také  rozmarýn, kamarádka dává na ochucení vegetu
  • Recept Bylinkové máslo - Skvěle chutná na rozpečených a nebo čerstvých teplých francouzských bagetkách a např. s plátkem šunky...

Kuchařky obsahující recept Bylinkové máslo

Recept se nachází v 86 kuchařkách
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2712 receptů
KDI
STUDENÁ KUCHYŇA 1675 receptů
majdasi
majka-kuchařka 699 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bylinkové máslo

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Bylinkové máslo
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept