Bylinková marináda na maso

10 min | marináda | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 4850x
Marináda z olivového oleje, bylinek a koření. Recept se bude hodit ke grilování vepřového a hovězího masa.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Do misky nalijeme kvalitní olivový olej, K oleji přidáme oregano, rozmarýn i tymián. Přidáme čerstvě namletý pepř, sůl a marinádu dobře promícháme. Nakonec bylinkovou marinádu okyselíme citronovou šťávou.

Tato bylinková marináda je vhodná na vepřové a hovězí maso. Maso grilujeme podle dané receptury.

Michy autor receptu:

Bylinková marináda na maso

Počet přidaných receptů: 2841

Ingredience

Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,3
skvělý recept
6 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Bylinková marináda na maso

Recept se nachází v 33 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7481 receptů
Katika
Gril 157 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bylinková marináda na maso

Přidat příspěvek k receptu Bylinková marináda na maso
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Běhání jako sport, zábava i relax

    Běhání jako sport, zábava i relax

    Hned z jara je potkáváme všude - na silnicích, na lesních a polních cestách. Nepotřebují ke své vášni žádný nástroj ani pomůcku. Ano, jsou to běžci. Běh je u nás hned po cyklistice druhým nejoblíbenějším sportem. Prodlužuje délku života, snižuje vysoký krevní tlak, nadváhu, posiluje celkovou kondici, imunitu a paměť a zmírňuje deprese. Více než polovina běžců se svojí zálibě věnuje 2 - 3x týdně a mluvíme-li o zálibě, není to vždy tak zcela přesné - často začínáme běhat kvůli nedostatku pohybu a hlavně pro potřebu zhubnout. Častěji potkáváme na provizorních běžeckých trasách ženy.

  • Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Průjmové onemocnění je jednou z nejčastějších letních zdravotních komplikací. Může se týkat cestovatelů do zahraničních zemí (zejména mimoevropských), ale není ojedinělé ani na cestách po naší republice a výjimečně i po vlastním grilování doma na zahradě. Letní teploty jsou pro mnohé z nás sice příjemné, ale nahrávají také množení bakterií zejména v potravinách, ale také třeba i ve vodě.




přidat nový recept