Buřtguláš se srdíčky

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 913x
Recept na guláš, který nejlépe chutná na druhý den s chlebem.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Srdíčka očistíme, nakrájíme na půlky a pak na plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Salám nakrájíme na kousky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.

Do hrnce nalijeme olej, necháme rozpálit a pak na něm osmahneme cibulku. Přidáme srdíčka, salám a orestujeme. Poté přisypeme brambory, přidáme mletou papriku a zalijeme vodou. Buřtguláš se srdíčky vaříme do změknutí brambor. Ke konci vaření vmícháme tmavou jíšku, znovu krátce povaříme a máme hotovo.

Buřtguláš se srdíčky podáváme s chlebem jako hlavní chod. Nejlépe chutná na druhý den.

Tereza Lágnerová autor receptu:

Buřtguláš se srdíčky

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Buřtguláš se srdíčky

Recept se nachází v 30 kuchařkách
Tereza Lágnerová
secret recepite 1 recept
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7608 receptů
zjirousek
guláše 449 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Buřtguláš se srdíčky

Přidat příspěvek k receptu Buřtguláš se srdíčky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept