Buritos

45 min | hlavní chod | mexická kuchyně | recept zobrazen: 163822x
Tradiční mexická pochoutka, která je velice snadno připravitelná! A ryby můžete nahradit třeba kuřecím masem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Rybí filé a lososa pokrájíme na kostky a marinujeme asi půl hodiny ve směsi limetkové šťávy, nasekaného koriandru, rybího koření a olivového oleje. Nasekanou cibuli orestujeme. Přidáme rybí maso a dusíme doměkka. Zabalené tortilly dáme na několik vteřin do mikrovlnky, aby změkly. Ohřáté je naplníme sýrem, rybím masem a kolečky jarní cibulky. Potom tortilly zabalíme jako palačinku a dáme prohřát do trouby nebo mikrovlnky. Podáváme se salátem, kysanou smetanou a salsou.

autor receptu:

Buritos

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Buritos

Recept se nachází v 129 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
jeseter
Moje Recepty 389 receptů
zjirousek
Ryby 368 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Buritos

Přidat příspěvek k receptu Buritos
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept