Bulgur s mletým masem

15 min | hlavní chod | žádná kuchyně | recept zobrazen: 2305x
Recept na výborný bulgur s mletým masem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Bulgur si připravíme podle návodu na obalu. Cibuli nakrájíme nadrobno. Potraviny můžeme odvážit tak, jak preferujeme. Někdo rád masitější verzi, někdo naopak ne.

Na pánvi osmažíme cibuli a přidáme mleté maso. Maso orestujeme a okořeníme podle vlastní chuti. Dále si rozmrazíme na másle zeleninu. Bulgur, mleté maso a zeleninu smícháme dohromady.

Bulgur s mletým masem podáváme jako chutný oběd nebo večeři.

Cassic autor receptu:

Bulgur s mletým masem

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

Vaše cena 3990 běžně 6990 Kč sleva 43 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4
skvělý recept
4 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Bulgur s mletým masem

Recept se nachází v 18 kuchařkách
Cassic
Obědy 6 receptů
zjirousek
Mletá masa 467 receptů
Zorňafa
1. aa-1b 4186 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bulgur s mletým masem

Přidat příspěvek k receptu Bulgur s mletým masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Běhání jako sport, zábava i relax

    Běhání jako sport, zábava i relax

    Hned z jara je potkáváme všude - na silnicích, na lesních a polních cestách. Nepotřebují ke své vášni žádný nástroj ani pomůcku. Ano, jsou to běžci. Běh je u nás hned po cyklistice druhým nejoblíbenějším sportem. Prodlužuje délku života, snižuje vysoký krevní tlak, nadváhu, posiluje celkovou kondici, imunitu a paměť a zmírňuje deprese. Více než polovina běžců se svojí zálibě věnuje 2 - 3x týdně a mluvíme-li o zálibě, není to vždy tak zcela přesné - často začínáme běhat kvůli nedostatku pohybu a hlavně pro potřebu zhubnout. Častěji potkáváme na provizorních běžeckých trasách ženy.

  • Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Průjmové onemocnění je jednou z nejčastějších letních zdravotních komplikací. Může se týkat cestovatelů do zahraničních zemí (zejména mimoevropských), ale není ojedinělé ani na cestách po naší republice a výjimečně i po vlastním grilování doma na zahradě. Letní teploty jsou pro mnohé z nás sice příjemné, ale nahrávají také množení bakterií zejména v potravinách, ale také třeba i ve vodě.




přidat nový recept