Placka tak trochu jinak. Tato je z vepřového bůčku.
3 stroužky | česnek |
5 ks | vejce |
3 ks | cibule |
2 lžíce | škorobová moučka |
0.8 kg | vepřový bůček |
podle chuti | |
---|---|
sójová omáčka | |
drcený kmín | |
mletá sladká paprika | |
worcestrová omáčka |
Koupíme asi tak 3/4 kg prorostlého bůčku který nakrájíme na nudličky. Přidáme 5 vajec, 2 lžíce škrobové moučky, 3 cibule nasekané najemno, 3 stroužky česneku, sojovou omáčku, worcherster, drcený kmín, sladkou nebo pálivou papriku. Směs necháme odležet alespoň 2 hodiny. A pak velice pomalu smažíme na pánvi. Masovou bůčkovou placku podáváme s oblohou podle chuti. Nejlépe zelný salát ze zelené papriku a cibule.
Bramboráky na pět způsobů: Klasické, plněné uzeným i pečené v troubě
Bramboráky - česká klasika, která se neomrzí. Ale vyzkoušet tyto smažené placky na různé způsoby se rozhodně vyplatí. Naučíme vás bramboráky tradiční, plněné špenátem, doplněné houbami i fitness variantu z trouby.
autor Yveta
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena