Bůčková mozaika

30 min | chuťovka | česká kuchyně | recept zobrazen: 2745x
Lahodná mozaika z vepřového bůčku. Recept na chutnou masovou pochoutku k různým příležitostem.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Buček nakrájíme podélně na plátky (proužky). Maso prosolíme solící směsí Praganda. Sůl do masa dobře vmasírujeme. Přidáme koření a maso necháme dva dny odležet v lednici. Můžeme nechat odležet i ve formě šunkovaru.

Bůčkovou mozaiku vaříme v šunkovaru 100 minut při 77 °C. Mozaiku necháme vychladnout ve formě.

Bůčkovou mozaiku nakrájíme na plátky a podáváme s čerstvým pečivem.

autor receptu:

Bůčková mozaika

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Vaše cena 1999 běžně 4360 Kč sleva 54 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
8 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Bůčková mozaika

Recept se nachází v 97 kuchařkách
chrobakova.d
BABIČČINA 924 receptů
rkunesova
Vláďovo kuchařka 1180 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bůčková mozaika

Přidat příspěvek k receptu Bůčková mozaika
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept