Bůčková mozaika

30 min | chuťovka | česká kuchyně | recept zobrazen: 2847x
Lahodná mozaika z vepřového bůčku. Recept na chutnou masovou pochoutku k různým příležitostem.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Buček nakrájíme podélně na plátky (proužky). Maso prosolíme solící směsí Praganda. Sůl do masa dobře vmasírujeme. Přidáme koření a maso necháme dva dny odležet v lednici. Můžeme nechat odležet i ve formě šunkovaru.

Bůčkovou mozaiku vaříme v šunkovaru 100 minut při 77 °C. Mozaiku necháme vychladnout ve formě.

Bůčkovou mozaiku nakrájíme na plátky a podáváme s čerstvým pečivem.

autor receptu:

Bůčková mozaika

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
8 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Bůčková mozaika

Recept se nachází v 97 kuchařkách
chrobakova.d
BABIČČINA 924 receptů
rkunesova
Vláďovo kuchařka 1180 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bůčková mozaika

Přidat příspěvek k receptu Bůčková mozaika
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept