Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou

30 min | moučník | 8 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 316895x
Tento recept je velmi jednoduchý a rychlý a hlavně si na něm pochutná celá vaše rodina.
Komentáře receptu 53
Uvařil jsem to (Recept vařilo 59 lidí)


Postup přípravy receptu

Smícháme vejce, cukr, polohrubou mouku, prášek do pečiva, olej a vodu a vše ušleháme. Těsto nalijeme na vymazaný a dobře vysypaný plech a dáme péct na asi 10 minut do vyhřáté trouby.

Mezitím si připravíme z mléka, pudinku a 2 lžící cukru hladký pudink. Když je pudink hotový občas ho zamícháme, aby nám neztuhl. Poté vyndáme hotové upečené těsto z trouby a nalijeme na něj pudink. Po celé délce jej rozetřeme. Na to dáme ještě 2 zakysané smetany a rozetřeme. A poté buď posypeme buchtu s pudinkem kakaem nebo skořicí.

Buchtu s pudinkem a zakysanou smetanou necháme trochu ztuhnout a můžeme se do ní pustit. Zkoušela jsem i pocákat rozpuštěnou čokoládou a vanilkový pudink jsem zaměnila omylem za banánový a bylo to výborné.

sasulka30 autor receptu:

Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou

Počet přidaných receptů: 8

Ingredience

na porcí
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
244 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou

Recept se nachází v 657 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5991 receptů
myš1
recepty 4616 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou

Celkový počet komentářů u receptu: 53
  • Komentář k receptu Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou tynkadrazinc 04.03.2016 22:37:41

    Dělala jsem ji už po druhé :) Akorát jsem si teď trošku vyhrála s ní, místo světlého těsta jsem udělala tmavé, místo vanilkového pudinku karamelový a navrch na smetanu jsem dala par jahod... Mňamka! :)

  • je vyborna Pavel 02.02.2016 11:19:25

    je super , dal jsem pect buchtu , pak jsem zacal delat pudink , jak byl pudink hotovej tak buchta uz byla na pul upecena , tak jsem pudink nalil na buchtu a dopekl i s pudinkem pritom se na pudinku udelal takovej skraloub , tudiz po vytahnuti a rozmazani smetany se nemichal pudink ze smetanou .

  • vinikající

  • Buchta s pudingem Nadine 09.04.2015 11:15:52

    Zrovna jsem ji dodělala, voní božsky. Jen jsem na 200g polohrube mouky dala čajovou lžičku prášku do pečiva. Těstíčko he pak nádherně vláčné a nadýchané. Jinak dáváme palec nahoru ;-)

  • Komentář k receptu Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou mimi 29.03.2014 12:16:11

    Lidičky, vážně to má být jen na 10 min. ? dělala jsem to 10 min. jak to je v receptu a bylo to uvnitř tekuté

    • Re: Komentář k receptu Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou Petra HJ 16.07.2014 14:36:24

      Já naliju těsto na plech, na něj pudink a pak peču na 170°C cca 30min než je buchta zlatá...dělám to tak už x let a super....
      Jinak super recept.

    • Re: Komentář k receptu Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou Blondyy 16.04.2014 14:52:33

      Těsto dávám do trouby na chviličku, než si udělám pudink, potom ho vyndám a pudink na něj naliji cik cak, pak dám samozřejmě do trouby dopéct :-) Hodně štěstí

  • Komentář k receptu Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou Hana 24.03.2014 16:13:05

    Luxusní věcička. Já tedy ještě do těsta přídávám ždibek skořice na celkovou vuni.Pokladu na těsto jahody rozkrájené na kolečka a zapeču. Milujeme ovoce, takže tato osvěta u nás vždycky vítězí:)

  • Komentář k receptu Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou Petra 27.02.2014 20:17:26

    Ja jeste na pudink pridala ovoce a pak zakysanou smetanu a plech vymyzala kokosem a fakt super....

  • Komentář k receptu Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou pindruse 25.01.2014 09:19:25

    Užasná a jednoduchá...

Celkový počet komentářů: 53
Nalezeno receptů: 53
|< << 12345 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept