Bublanina

45 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 177546x
Ovoce obalte v mouce, nebude klesat a ovoce použijte podle toho jaké máte, může být i kompot!
Komentáře receptu 6
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně vmícháváme olej a vodu, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec tuhý sníh. Vlijeme na vymazaný a vysypaný pekáč, poklademe ovocem a pečeme v mírně předehřáté troubě asi 25 minut. Vychladlou bublaninu pocukrujeme.

autor receptu:

Bublanina

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Bublanina

Recept se nachází v 68 kuchařkách
PEČENIE
KDI
PEČENIE 4024 receptů
Tetiny ovocné recepty
veraricna
Tetiny ovocné recepty 2379 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bublanina

Celkový počet komentářů u receptu: 6
  • bublanina od zuzky doremifasolasido 23.06.2007 06:21:26

    není těch 10 l oleje trochu moc? tak kolik?10 dl nebo 1 dl.... zmatené.....

  • Stupne v troube Katka 01.09.2009 12:12:59

    Mam jen otazku co se tyce stupnu, proc nikdy v ceskych receptech nevycte clovek na kolik stupnu ma byt trouba vyhrata? "mirne predehrata trouba" me nic nerika.

    • .Renča.
      Re: Stupne v troube .Renča. 01.09.2009 13:47:11

      Já se ve svých receptech snažím být konkrétnější. Mírně vyhřátá je 150-175°C, středně vyhřátá 175-200°C a hodně je 200-220°C. Ale já většinou peču 175-200°C. Přeju dobrou chuť.

  • Re: Bublanina Hvězdička 19.06.2009 18:27:35

    Zuzko moc výborná bublanina,přidala jsem jen trošku citronové kůry pro vůni:-Dale jinak nam nam

  • kolik z toho bude bublaniny? tcladin 24.06.2007 18:25:00

    Ahoj, to doremifasolasido@seznam.cz: 10l je asik 10 lžič :-) Mě spíš schází kolik plechů z toho bude, 1? My zkusíme cca 150gmoky a 150gcukru

Celkový počet komentářů: 6
Nalezeno receptů: 6
Přidat příspěvek k receptu Bublanina
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Tuřín - zelenina vhodná při redukční dietě

    Tuřín - zelenina vhodná při redukční dietě

    Tuřín je roky opomíjená kořenová zelenina napěchovaná vitamíny. Je to na pěstování nenáročná brukvovitá rostlina, jejím dalším pozitivem je absolutní mrazuvzdornost. Důvodů, proč byla roky odstrkovaná do pozadí, může být spousta. Kdysi byl tuřín jednou z hlavních potravin všech vrstev obyvatelstva.

  • Základní vyšetření krve

    Základní vyšetření krve

    Z biochemického rozboru krve lze zjistit spoustu informací o zdravotním stavu člověka. Odborníci umí odhalit kvalitu imunity, nejrůznější nemoci, zásoby vitamínů, nastavený pitný režim, těhotenství, přítomnost alkoholu, drog i jedů, ale také další zajímavé informace, které jsou důležité pro léčbu pacienta.




přidat nový recept