Broskvový punč

25 min | nápoj | 6 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 464x
Lehce alkoholický teplý nápoj na zahřátí.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Do vody nasypeme cukr, přidáme pomerančovou kůru, hřebíčky i badyán a rozlomíme skořici. Uvedeme do varu a 5 minut provaříme.

Pak přes sítko nalijeme k džusu a znovu uvedeme do varu. Odstavíme a vmícháme víno. Do sklenic nebo hrníčků nalijeme vodku a zalijeme ji horkým broskvovým punčem.

Ozdobíme kouskem broskve nebo kolečkem mandarinky a ihned podáváme.

.Renča. autor receptu:

Broskvový punč

Počet přidaných receptů: 1361

Ingredience

na porcí
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
7 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Broskvový punč

Recept se nachází v 25 kuchařkách
Nápoje
.Renča.
Nápoje 84 receptů
Tetino pitíčko
veraricna
Tetino pitíčko 1083 receptů
zjirousek
Alkoholické nápoje 298 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Broskvový punč

Přidat příspěvek k receptu Broskvový punč
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept