Brokolicovo-pórková polévka

30 min | polévka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 21106x
Recept na jednoduchou polévku hotovou za 30 minut.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Veškerou zeleninu očistíme. Kořenovou nastrouháme, brokolici a malý pórek nakrájíme.

Na másle si uděláme jíšku z krupice, přidáme vodu, kořenovou zeleninu a nakrájený pórek s brokolicí. Necháme chvíli povařit. Poté přidáme smetanu. Polévku ochutíme solí, pepřem a podravkou. Můžeme přidat i bujón. Pokud je potřeba, zahustíme brokolicovou polévku vajíčkem.

Brokolicovo-pórkovou polévku rozdělíme na talíře a ozdobíme nakrájenou petrželkou nebo pažitkou

autor receptu:

Brokolicovo-pórková polévka

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

na porce
Vaše cena 2999 běžně 5554 Kč sleva 46 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4
skvělý recept
11 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Brokolicovo-pórková polévka

Recept se nachází v 47 kuchařkách
KDI
VARENIE 8304 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů
zjirousek
Polévky 1975 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Brokolicovo-pórková polévka

Přidat příspěvek k receptu Brokolicovo-pórková polévka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Běhání jako sport, zábava i relax

    Běhání jako sport, zábava i relax

    Hned z jara je potkáváme všude - na silnicích, na lesních a polních cestách. Nepotřebují ke své vášni žádný nástroj ani pomůcku. Ano, jsou to běžci. Běh je u nás hned po cyklistice druhým nejoblíbenějším sportem. Prodlužuje délku života, snižuje vysoký krevní tlak, nadváhu, posiluje celkovou kondici, imunitu a paměť a zmírňuje deprese. Více než polovina běžců se svojí zálibě věnuje 2 - 3x týdně a mluvíme-li o zálibě, není to vždy tak zcela přesné - často začínáme běhat kvůli nedostatku pohybu a hlavně pro potřebu zhubnout. Častěji potkáváme na provizorních běžeckých trasách ženy.

  • Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Průjmové onemocnění je jednou z nejčastějších letních zdravotních komplikací. Může se týkat cestovatelů do zahraničních zemí (zejména mimoevropských), ale není ojedinělé ani na cestách po naší republice a výjimečně i po vlastním grilování doma na zahradě. Letní teploty jsou pro mnohé z nás sice příjemné, ale nahrávají také množení bakterií zejména v potravinách, ale také třeba i ve vodě.




přidat nový recept