Brambory z Krkonoš

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 490x
Recept na hlavní chod z brambor, širokých nudlí a cibule. Krkonošská specialita.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory uvaříme ve slupce doměkka, poté je oloupeme a nakrájíme na kostičky. Nudle uvaříme podle návodu na obalu a poté scedíme. Petrželku nadrobno nasekáme.

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zasypeme mletou paprikou, přidáme scezené nudle, brambory a petrželku. Vše dobře promícháme, osolíme a opepříme.

Brambory z Krkonoš podáváme jako bezmasý hlavní chod.

Michy autor receptu:

Brambory z Krkonoš

Počet přidaných receptů: 2841

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Brambory z Krkonoš

Recept se nachází v 24 kuchařkách
KDI
VARENIE 8304 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7481 receptů
VREGULI
JÍDLA Z BRAMBOR 123 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Brambory z Krkonoš

Přidat příspěvek k receptu Brambory z Krkonoš
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Běhání jako sport, zábava i relax

    Běhání jako sport, zábava i relax

    Hned z jara je potkáváme všude - na silnicích, na lesních a polních cestách. Nepotřebují ke své vášni žádný nástroj ani pomůcku. Ano, jsou to běžci. Běh je u nás hned po cyklistice druhým nejoblíbenějším sportem. Prodlužuje délku života, snižuje vysoký krevní tlak, nadváhu, posiluje celkovou kondici, imunitu a paměť a zmírňuje deprese. Více než polovina běžců se svojí zálibě věnuje 2 - 3x týdně a mluvíme-li o zálibě, není to vždy tak zcela přesné - často začínáme běhat kvůli nedostatku pohybu a hlavně pro potřebu zhubnout. Častěji potkáváme na provizorních běžeckých trasách ženy.

  • Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Průjmové onemocnění je jednou z nejčastějších letních zdravotních komplikací. Může se týkat cestovatelů do zahraničních zemí (zejména mimoevropských), ale není ojedinělé ani na cestách po naší republice a výjimečně i po vlastním grilování doma na zahradě. Letní teploty jsou pro mnohé z nás sice příjemné, ale nahrávají také množení bakterií zejména v potravinách, ale také třeba i ve vodě.




přidat nový recept