Bramborový salát s vejci

45 min | příloha | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 54242x
Jednoduchý recept na přípravu majonézového salátu z brambor a vajíček. Salát podáváme jako přílohu, ale i samostatně s bílým pečivem.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a studené nakrájíme na kostky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Okurky nakrájíme na kostičky.

Majonézu promícháme se zakysanou smetanou, osolíme, opepříme a podle chuti okyselíme octem nebo nálevem z okurek.

Všechny připravené suroviny spojíme v míse a necháme rozležet v lednici.

Bramborový salát s vejci podáváme jako přílohu ke smaženým pokrmům. Chutná dobře i samostatně s bílým pečivem.

Jarka-P autor receptu:

Bramborový salát s vejci

Počet přidaných receptů: 1643

Ingredience

na porce
Vaše cena 1999 běžně 4236 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
31 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Bramborový salát s vejci

Recept se nachází v 102 kuchařkách
Bramborové pokrmy
Jarka-P
Bramborové pokrmy 86 receptů
myš1
recepty 4616 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bramborový salát s vejci

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • bramborovy salat chantal72 19.12.2008 21:37:30

    uvarene brambory nakrajime na kosticky,salam na kosticky.okurky nakosticky,vajicky na kosticky,uvarenou mrkev a celer nakosticky,to vse nakrajime,tatarskou omacku+majolku pridame,lak s okurek a sul podle chuti.Muzeme prikapnout citron

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Bramborový salát s vejci
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept