Bramborový knedlík

30 min | příloha | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 286880x
Klasická oblíbená příloha například ke špenátu.
Komentáře receptu 30
Uvařil jsem to (Recept vařilo 12 lidí)


Postup přípravy receptu

Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Ihned je zchladíme, oloupeme a necháme vychladnout. Brambory nastrouháme.

Ze všech surovin důkladně propracujeme těsto, uděláme dva malé, stejné válečky a na mírné teplotě vaříme přibližně 20 minut.

Krájíme nejlépe nití.

Vynikající jsou i jako samotné jídlo podávané s osmahnutou, křupavou cibulkou.

konvalinka autor receptu:

Bramborový knedlík

Počet přidaných receptů: 546

Ingredience

Vaše cena 199 běžně 4999 Kč sleva 96 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,5
dobrý recept
212 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Bramborový knedlík

Recept se nachází v 201 kuchařkách
KDI
VARENIE 4297 receptů
LUBOŠ
TĚSTO A MOUČNÍKY, CHLÉB 425 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 5946 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bramborový knedlík

Celkový počet komentářů u receptu: 30
Celkový počet komentářů: 30
Nalezeno receptů: 30
|< << 123 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Bramborový knedlík
* Povinné pole

Soutěž o bestseller - Kuchařka pro dceru

Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept