Bramborový knedlík

30 min | příloha | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 296963x
Klasická oblíbená příloha například ke špenátu.
Komentáře receptu 30
Uvařil jsem to (Recept vařilo 12 lidí)


Postup přípravy receptu

Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Ihned je zchladíme, oloupeme a necháme vychladnout. Brambory nastrouháme.

Ze všech surovin důkladně propracujeme těsto, uděláme dva malé, stejné válečky a na mírné teplotě vaříme přibližně 20 minut.

Krájíme nejlépe nití.

Vynikající jsou i jako samotné jídlo podávané s osmahnutou, křupavou cibulkou.

konvalinka autor receptu:

Bramborový knedlík

Počet přidaných receptů: 546

Ingredience

Vaše cena 1199 běžně 8630 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,5
dobrý recept
213 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Bramborový knedlík

Recept se nachází v 202 kuchařkách
KDI
VARENIE 4757 receptů
TĚSTO, MOUČNÍKY A CHLÉB
LUBOŠ
TĚSTO, MOUČNÍKY A CHLÉB 440 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 6001 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bramborový knedlík

Celkový počet komentářů u receptu: 30
Celkový počet komentářů: 30
Nalezeno receptů: 30
|< << 123 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Bramborový knedlík
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept