Bramborové placky z kaše

25 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 84754x
Recept na bramborové placky ze zbylé bramborové kaše.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Do zbylé bramborové kaše přidáme hrubou mouku podle potřeby tak, aby z toho bylo tužší těsto.

Můžeme přidat podle chuti jakýkoliv salám nebo třeba sýr. Poté uplácáme placičky. Bramborové placičky vkládáme do pánve s rozpáleným olejem a smažíme dozlatova.

Bramborové placky z kaše podáváme teplé i studené.

Hanka autor receptu:

Bramborové placky z kaše

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

na porce
4
skvělý recept
13 hlasujících
  • Recept Bramborové placky z kaše - Bramborové placičky i párek jsem připravovala v troubě.

Kuchařky obsahující recept Bramborové placky z kaše

Recept se nachází v 140 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bramborové placky z kaše

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Bramborové placky z kaše
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept