Bramborové noky gnocchi se naučíte mít doma vždy v zásobě. Oběd z nich lze připravit jednoduše a rychle a jsou chutnou přílohou k masu i omáčkám .
3 lžíce | olej |
500 g | kuřecí maso |
1 lžička | papriková vegeta |
1 sklenice | zeleninové lečo |
2 balíčky | bramborové gnocchi |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
2 lžíce | sójová omáčka |
chilli koření | |
mletý černý pepř |
Kuřecí maso opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na nudličky. Osmažíme zprudka na rozpáleném oleji. Smažíme asi 5 minut. Kuřecí nudličky posypeme paprikovou vegetou a opepříme. Šťávu z leča scedíme, zeleninu bez šťávy přimícháme k osmaženému masu. Ochutíme dvěma lžícemi sójové omáčky a krátce s kuřecím masem podusíme.
Bramborové noky dáme vařit do vroucí osolené vody. Vaříme, dokud noky nevyplavou na povrch, asi 3 minuty. Uvařené noky rozdělíme na talíře a nandáme na ně směs kuřecího masa s lečem. Bramborové noky (gnocchi) s lečem zdobíme čerstvou zeleninou.
Veganské bramborové knedlíky plněné tofu se zelím krok za krokem
Vynikající veganská alternativa k plněným knedlíkům. Recept krok za krokem.
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena