Bramborové medailonky

45 min | chuťovka | britská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 895x
Recept na zapečené medailonky z brambor.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Ve slupce uvařené brambory oloupeme a dobře rozšťoucháme. Přidáme máslo, vejce, pepř, sůl, vegetu a trochu posekané petrželky.

Z hmoty tvoříme malé medailonky. Bramborové medailonky smažíme z obou stran v rozehřátém oleji dozlatova. Medailonky urovnáme na plech, pocákáme smetanou, posypeme strouhaným sýrem a krátce zapečeme.

Bramborové medailonky podáváme jen tak nebo se sklenicí mléka.

konko autor receptu:

Bramborové medailonky

Počet přidaných receptů: 977

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Bramborové medailonky

Recept se nachází v 10 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3056 receptů
AnnieV
Přílohy 133 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bramborové medailonky

Přidat příspěvek k receptu Bramborové medailonky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept