Bramborové jednohubky s tofu

1 hod | chuťovka | 4 porce | Ostatní kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 764x
Recept na zdravé jednohubky z vařených brambor, pórku a sypané tofu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory dobře očistíme, omyjeme a uvaříme ve slupce doměkka. Brambory scedíme, necháme mírně vychladnout a rozkrojíme na poloviny.

Pórek zbavíme kořínků, dobře omyjeme a nakrájíme na drobné proužky. Na olivovém oleji ho necháme orestovat a krátce podusit, aby změkl. Pórek osolíme a opepříme.

Tofu nastrouháme na jemném struhadle.

Brambory poklademe na plech vyložený pečícím papírem, potřeme rajčatovým pestem, posypeme pórkem a na závěr přidáme trošku strouhaného tofu.

Bramborové jednohubky vložíme do rozpálené trouby a asi 10 minut zapékáme.

Bramborové jednohubky s tofu podáváme teplé.

Michy autor receptu:

Bramborové jednohubky s tofu

Počet přidaných receptů: 2841

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3
dobrý recept
2 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Bramborové jednohubky s tofu

Recept se nachází v 20 kuchařkách
zjirousek
chuťovky 861 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3325 receptů
šušnina
Slané chuťovky,nákypy 110 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bramborové jednohubky s tofu

Přidat příspěvek k receptu Bramborové jednohubky s tofu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept