Sytá bramborová polévka se slaninou a kapustičkami se hodí k podávání zejména v zimním období.
70 g | slanina |
3 stroužky | česnek |
3 lžíce | olej |
1 l | vývar |
4 ks | brambory |
1 ks | cibule |
3 lžíce | hladká mouka |
200 g | růžičková kapusta |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
drcený kmín | |
čerstvá petrželka | |
mletá sladká paprika | |
mletý černý pepř |
Naučte se vařit s málem: Růžičková kapusta je vděčnou surovinou
Kapustičky jsou plné chuti a dokáží příjemně ozvláštnit jídelníček. Dají se zapékat, smažit, připravit jako příloha s jinou zeleninou a doplnit jimi teplé saláty. Jen je třeba dát si pozor na rozvaření, tím ztratí barvu i chuť. Vyzkoušejte 7 receptů, díky kterým si je zamilujete.
Růžičková kapusta zpestří zimní jídelníček
Nutričně hodnotná, přitom dietetická zelenina, která díky obsahu tiaminu a kyseliny listové vhodně nastartuje tělo k činnosti. Ideální pokrm, pokud trpíte poruchami soustředění a nevíte si rady s únavou.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena