Bramborová kaše s lučinou

35 min | příloha | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 5234x
Bramborová kaše zase jinak. Našlehaná chutná výborně.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Brambory (varný typ na pyré) oloupeme a nakrájíme na kostky. Zalijeme vroucí vodou a přidáme lžičku až dvě soli. Uvaříme doměkka a scedíme.

Ještě horké brambory rozmačkáme. Přidáme máslo, vlažnou smetanu a lučinu. Pomocí ponorného mixéru vyšleháme, nakonec vmícháme zelenou petrželku a podle chuti ještě bramborovou kaši dosolíme.

Bramborovou kaši s lučinou podáváme nejlépe ihned po přípravě. Chutná k jakýmkoliv smaženým pokrmům, přírodním řízkům apod.

Michy autor receptu:

Bramborová kaše s lučinou

Počet přidaných receptů: 2876

Ingredience

Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,5
dobrý recept
10 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Bramborová kaše s lučinou

Recept se nachází v 93 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6003 receptů
zdegross
staré recepty 3810 receptů
KDI
VARENIE 8305 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bramborová kaše s lučinou

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Bramborová kaše s lučinou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept