Bramborová buchta

1 h 15 min | moučník | česká kuchyně | recept zobrazen: 143965x
Vyměníme tentokráte sladký moučník za slaný.
Komentáře receptu 9
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Z 3 lžic vlažného mléka, cukru a droždí připravíme kvásek. Brambory oloupeme a nastrouháme. Salám nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Do mísy prosejeme mouku, přidáme sůl, koření, česnek, salám a promícháme. Přidáme brambory, vejce rozmíchané ve zbytku mléka a vykynutý kvásek. Zpracujeme v těsto, které necháme na teplejším místě vykynout.

Vykynuté nalijeme na vymazaný plech, necháme ještě trošku vzejít a ve středně vyhřáté troubě upečeme.

konvalinka autor receptu:

Bramborová buchta

Počet přidaných receptů: 546

Ingredience

Vaše cena 899 běžně 11225 Kč sleva 92 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Bramborová buchta

Recept se nachází v 64 kuchařkách
Sindy
levné recepty 59 receptů
Krnovské slané pečení
veraricna
Krnovské slané pečení 1475 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bramborová buchta

Celkový počet komentářů u receptu: 9
Celkový počet komentářů: 9
Nalezeno receptů: 9
Přidat příspěvek k receptu Bramborová buchta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept